Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyi ilyen kérdés volt már,...

Annyi ilyen kérdés volt már, engem is érdekelne. Szerintetek kövér a babám?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem kövér nagyon édes!!!

Egyébként kisbabák akkor szépek ha husisok....milyen lenne már ha sovány lenne.

Így szép!!

Ne foglalkozz senkivel!!

2011. szept. 14. 14:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Szerintem is így szép, de bántanak a beszólások!
2011. szept. 14. 14:22
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Én fiam is ilyen volt ennyi idősen:) most 1 éves és 10.7kg:) aranyos , jól meglehet dögönyözni:)))
2011. szept. 14. 14:24
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Én meg mindig azt kapom hogy kicsi a babám! de már egyre jobban nem érdekel! olyan amilyen! nagyon gyönyörű fejlett a babád! A többi aki mást mond csak irigyel!!
2011. szept. 14. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Kisfiam is nagy súlyú csecsemő volt, sokan mondták, hogy kövér, azt is megkaptam már, hogy elhízott, beteges felnőttet nevelek belőle stb.

1 évesen 12,5 kg volt, most 4 éves és 19 kg, de magas gyerek, 117 cm.

Szóval azt tapasztaltam, hogy a ducibb babákból lesz később magas, vékony gyerek, mert nekik van miből nyúlni, az én fiam is nő, mint eső után a gomba, már lassan ő lesz az oviban a legmagasabb, pedig most kezdte a középső csoportot. És egy nagyon vékony, izmos kisfiú:)

Szóval a lányodnak szerintem egy magas, vékony kislány lesz, majd meglátod:)

2011. szept. 14. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
64%

kövér a fenét, ebben a korban még nincs kövér kisbaba. az enyém még nála is husibb volt, imádtam a hurkáit:)

nekem sikerült elkergetni magunktól anno egy "kedves" ismerős nénit, aki azt mondta, reménykedjek, hogy felnőtt korára nem marad ilyen kövér. én meg csípőből azt válaszoltam, hogy az nem baj, ha egy kicsit husi lesz, csak úgy ne nézzen ki mint a Vera néni.... köpni-nyelni nem tudott, nem is sokat láttuk utána, de nem is hiányzott senkinek:)

2011. szept. 14. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Zabáljam meg:D Jó húsban van,egyébként a csecsemőknél teljesen normális ,hogy vannak időszakok amikor "kövérek",ez élettani,mivel szakaszosan nyúlnak-nőnek:)

Ilyenkor még nem lehet őket túletetni,mivel még nem alakultak ki a rossz evési szokások,mint nálunk felnőtteknél,hogyha unatkozunk eszünk,ha stresszelünk eszünk,ha szomjasak vagyunk eszünk,stb Ők csak akkor esznek,amikor éhesek,ráadásul csak anyatejet vagy tápszert,nem fehérkenyeret szalonnával,ezért baromság azt állitani,hogy egy csecsemő el van hizva. Aki ilyet mond egy 3 hónapos babára,az abszolút nem ért a gyerekekhez

2011. szept. 14. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

TE jó ég! Ez a baba ugyan úgy néz ki, mintha az enyém lenne! Azt hittem rosszul látok! :)

Enyém is mindjárt 4 hós és ugyan ennyi kiló körül mozog.

Formás!!!

Nem tennél fel a kíváncsiság kedvéért olyan fotót róla, amin nem alszik? :) Most már nagyon kíváncsivá tettél, hogy mennyire hasonlítanak egymásra!

2011. szept. 14. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Az én lányom is 4 hósan volt 8 kg. Persze rá is mondták, hogy duci, meghogy kövér lesz felnőtt korában. 1 évesen 11 kg volt, most 5 éves 20 kg és kb 120 cm. :))
2011. szept. 14. 21:52
 20/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez pár nappal korábban készült, mint a másik.

Töltenél fel Te is egy képet a babádról?

2011. szept. 15. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!