Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Levághatom géppel 15 hónapos...

Levághatom géppel 15 hónapos kisfiam haját?

Figyelt kérdés
Ti vágtátok már? Nem fog félni?
2011. szept. 14. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor derül ki ha kipróbálod. Az enyém nem félt, csak kiváncsi volt mi folyik a háta mögött a trakójánál, ezért folyton forgolódott.
2011. szept. 14. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Fiamnak a fodrásznéni 4 hónaposan vágta először géppel, azóta rendszeresen nyírjuk. Játszani kell vele közben, akkor nem fog félni. Meg kedvtől is függ, egyszer az enyém is végigsírta, mert fáradt volt vagy egyszerűen nem volt kedve hozzá.
2011. szept. 14. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
miénk félt, így ollóval vágja a fodrász
2011. szept. 14. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A mi kisfiunk nem félt, mert már hozzá volt szokva a géphez. Apának rendszeresen nyírjuk a haját, így Ő is engedte egyből.
2011. szept. 14. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
9 hónapos korában vágtuk a fiam haját először géppel, nem félt, inkább ő is csak kíváncsi volt. Azóta ha meglátja a gépet, már mutatja, hogy azzal a haját kell levágni.
2011. szept. 14. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Először félt.

Aztán végignézte, hogy vágjuk le apa haját.

Aztán megvizsgálta a gépet.

Aztán rátettem a fejére a gépet kikapcsolva és tologattam rajta.

Aztán bekapcsolva tettem a közelébe, hogy hallja.

Aztán -kb. két hét múlva megengedte, hogy levágjuk. Azóta géppel vágjuk.

2011. szept. 14. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
9 hónaposan vágtam le neki először, ráadásul egyedül, nem félt, inkább csak fészkelődött. Aztán este apa hazajött és újból végigvágtuk, mert egy-két helyen nem jött igazán össze :D
2011. szept. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!