Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg olyan nagy baj, ha...

Tényleg olyan nagy baj, ha egy 4 és fél hónapos baba éjjel egyszer még felkel enni?

Figyelt kérdés
Az egész környezetem ezzel őrjít meg, hogy lassan már jó lenne, ha a kisfiam kihagyná az éjszakai evést. Tápszeresek vagyunk a kezdetektől. Este 10 körül szokott enni, aztán 3-kor, reggel 7 körül kelünk és 8-fél 9 környékén van a reggeli. Többektől is olvastam, hogy a 9-10 hónapos babájuk éjjel több alkalommal is eszik, így szerintem nekem igazán nincs okom panaszra.
2009. ápr. 22. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha felkel, akkor felkel, ha éhes, akkor eszik. Hallgass az ösztöneidre, ne a környezetedre.
2009. ápr. 22. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy. A 6 hós fiam még 3x szopik éjjel. Ne foglalkozz másokkal, minden baba más.
2009. ápr. 22. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Enyém is 4,5 hónapos. Éjjel 2-3 körül is kel, és 6-kor is. Tápis szintén.
2009. ápr. 22. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Az én 5,5 hónaposom is mostanában 3x kel. Bár már olyan is volt, hogy csak egyszer ébredt enni. Én mindig azt szoktam mondani, hogy okos csaj és csini lesz, mert tudja, hogy sokszor kell enni keveset. :-D
2009. ápr. 22. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Az én hat hónapos fiam- aki több 8 kilónál- Kétszer szopizik éjjel... Nálatok sincs baj, ha éhes hadd egyen, úgyis elhagyja előbb- utóbb. Főleg ha tápis. Engem is piszkálnak, hogy nem kéne már éjjel etetnem! De hát mit tegyek?...Gondolhatják, hogy nekünk is jobb lenne nyugodtan végigaludni az éjszakát.:(
2009. ápr. 22. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Jajjj istenem, ezek az agyament emberek! És vajon meg tudnák mondani annak a babának hogy ne ébredjan fel??!!!! Brrrr borsózik a hátam az ilyentől. Az én 9 hós fiam 2-3 alkalommal szopizik éjszaka. A lányom is elmúlt egy éves, hogy még éjszaka ébredt enni. Nincs ebből szerintem semmi baj, sőt, természetes. Nyugi, tudom könnyű mondani, én is sokat rágódtam anno ilyen hülyeségeken, de nem éri meg. Próbáld meg lexarni, hogy mit mondanak!Én már csak mosolygok az ilyeneken, tedd ezt te is, hidd el, jobban fogod érezni magad!
2009. ápr. 22. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok! :) Ráadásul tényleg egy angyal a fiam, mert 10 perc alatt végez a hamival és általában már büfi közben vissza is alszik a vállamon. Szóval mindent egybevetve max. fél órát vagyunk ébren.
2009. ápr. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!