Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babák könnyebben el...

Tápszeres babák könnyebben el kapják a bacikat?

Figyelt kérdés
4 hetes a babám és tápszeres napi 1 alkalommal tudok neki adni anyatejet. :-( Egy "kedves" ismerősöm ezt mondta hogy betegesebbek a tápszeres babák! Védőnő azt mondta nyugodjak meg a tápszeres babák is felnőnek.
2009. ápr. 22. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ezt mondják, de szerintem ez így nem igaz. Az én babám tápszeres, 7 hónapos és idáig egyszer volt náthás szerencsére. A rokonságban van két kéthónapos baba, mindkettő anyatejes és az egyik sokkal náthásabb volt, a másik köhögött is, tehát nem attól függ, hogy tápszeres-e.
2009. ápr. 22. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, az én babám is tápszeres, de eddig még nem volt beteg(kopp-kopp-kopp). Én is az voltam, és nagyon ritkán vagyok beteg, és gyerekként sem voltam beteges.
2009. ápr. 22. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanazt tudom írni, mint az előzőek! Sőt el sem híznak és nem lesz lufifejük sem!
2009. ápr. 22. 18:30
 4/10 A kérdező kommentje:
És tényleg nagyobb lehet a feje? Szerintem szép a babám nem látom rajta hogy jobban nő a feje. Kis húsis :-) 4200g-mal és 53 cm-el született.
2009. ápr. 22. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
9 hós,egy kis megfázása volt ezalatt,és elejétől tápszeres,szval nem igaz:-)
2009. ápr. 22. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szintén 9hós ,elejétől tápszeres 1x volt eddig náthás.
2009. ápr. 22. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Most írtam, hogy nem lesz lufifeje!

Legalábbis nem a tápszertől!Csak azért említettem, mert ettől is rettegnek a tápszer fóbiások. De ezek csak babonák, lehet a régi tápszereknél így volt, de a mostaniak jobbak.

2009. ápr. 22. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen olvastam. Pont mikor küldtem akkor írtad Te is. Érezted hogy ez lesz a következő kérdés. Csak azt nem értem miért kell rémiszgetni a szülőket ilyenekkel! Féltjük így is eléggé picurkánkat.
2009. ápr. 22. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg 11 hónapos a Kislányom az első héttől tápszeres napi max 60 ml tejem volt. soha nem volt beteg. Az tévhit hogy felpuffadtak lufifejük van és hasonló öröltségek. (Ne aggódj én is tápszeres voltam és erős az immunkrendszerem soha nem vagyok beteg.)
2009. ápr. 22. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Az elhízásról meg annyit, hogy 69 cm és 6100 gramm a babám.
2009. ápr. 23. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!