Hogyan taníthatnám meg babámat felülni úgy hogy valamibe kapaszkodva felhúzza magát?
Figyelt kérdés
9 hónapos,felül de csak négykézlábból sikerül neki.Mutogattam neki hogy a kiságy rácsába kapaszkodjon és húzza magát,de nem igazán érdekelte,a doktornőnk javasolta hogy tanítgassam,de semmi eddig.2009. ápr. 22. 17:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne tanítgasd, egyik napról a másikra magától jön rá a dolgokra. A 10 hónapos gyerekem 7 hónapos kora óta játszik az "r" hanggal, ha most azt mondaná a védőnő, hogy tanítsam meg neki a "k"-t biztos nem menne. Majd magától.
2/2 anonim válasza:
Szerintem max annyit tudsz tenni, hogy a kiságy rácsára rögzítesz valami játékot, ami felkeltheti a figyelmét, hátha így elkezd kapaszkodni, de egyébként magától is rá fog jönni, hogy kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!