Más is megeszi a tápszert, amit meghagyott a babája?
Figyelt kérdés
Nekem bejött az íze. (Remélem, nem hízlal...:)2011. szept. 12. 11:21
11/18 anonim válasza:
Tele van vitaminnal...szóval egészségedre:).Szerintem nem hizlal annyira mint egy csirkepöri este 10-kor:D.
12/18 krisztivan válasza:
A silac-ot én is megeszem.Finom.
13/18 anonim válasza:
Nem, mert szerintem mindnek rettenetes íze és szaga van :)
A nagyfiam anno almásat ivott pár hónapig, de az is rossz volt.
A kicsi pedig tejallergiás, így ő speckó tejmenteset kap (Milupa Pepti Plus) és az meg még sokkal, de sokkal rosszabb! Neki meg tökre ízlik, már 1 éve :)
Viszont a tejpépet, gyümölcspépet és a finom bébikajákat megettem, de ilyeneket már nem esznek :)
14/18 anonim válasza:
Ja és a csirkepöri nem hizlal, ha okosan készíted el, ha meg viszont kalóriabombára csinálod, akkor meg tök mindegy, hogy mikor eszed :)
15/18 anonim válasza:
A gyermek apja tizenévesen tömegnövelő szarok helyett itta sportoláshoz a babatápszert, a vitaminok mellett azért kalória is van benne rendesen.
16/18 anonim válasza:
Én még a tápszer szagától is öklendezem. Amikor mosom el az üveget, nagy levegővel csinálom.
Jesszus Ti nem érzitek már az illatán azt a förtelmes bűzt.
Jelenleg Milupa 3-sat eszik a Kislányom, de evett már Beba-t meg gyümölcsös milupát, nekem egy kalap volt.....rém rossz már csak illatra is mind.
17/18 anonim válasza:
Hát ha nem hízlal úgy mint egy csirkepöri, akkor inkább nem is veszek magamnak. Pedig már felcsillantottatok egy reménysugarat, hogy végre valamitől hízhatnék :)
18/18 A kérdező kommentje:
Nestlé Beba HA 1-et használunk, és kifejezetten finom az illata is.:)
2011. szept. 13. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!