Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 honapos babamat letettem a...

8 honapos babamat letettem a foldre a szonyegre, en gyorsan elfutottam wcre. Aztan a wcbol hallottam egy koppanast es rohantam hozza, hamyatt fekudt a padlon, nagyon sirt (megtuttam volna magamat utni) Nem lehet agyrazkodasa v mas baja?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még valami: azóta sosem hagyom sehol egyedül, csak a kiságyában, még fél percre sem. Most már pláne nem, hiszen felmászik mindenre, kanapéra, lépcsőre...
2011. szept. 11. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia.Nálunk ugyan ez van.
2011. szept. 12. 08:37
 13/13 anonim ***** válasza:
óóó nem aggódj, a babáknak védőszentjük van. Én 8 hónaposom esik - kel, mióta mászik és feláll bárhol, ahol meg tud kapaszkodni. (meg ott is ahol nem :)) Ráadásul kicsúszik a kis lába és mindig hanyatt vágódik, vagy arccal előre. Esett már le ágyról, esett ki fejjel előre a babakocsiból és rengetegszer önmagától állásból. Napi 2-3 esés tuti van. Nem tudsz mindig ott lenni. Volt olyan hogy ott álltam felette és elesett egyszerűen nem tudtam elkapni. De ezért nem ostorozom magam, el kell fogadni, hogy így tanulja a világot, a mozgást. Persze vigyázni kell rá, de vannak esetek, amikor nem tudsz ott lenni.
2011. szept. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!