Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hasról hátra huppanástól...

Egy hasról hátra huppanástól nem lehet agyrázkódása, ugye?

Figyelt kérdés

Nem nagyon forog,így a lepedős módszerrel próbálok segíteni neki,de szegény igen nagyot huppant,bár szőnyeg és takaró is volt alatta,de sírva fakadt,ekkora ütés a fején ugye nem gáz? 6 hónapos.

Lehet,hogy hülyeség,de aggódom,köszi a válaszokat.

2011. febr. 23. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, semmi baja nem lesz! Biztosan nem az ütés ereje miatt sírt, inkább megijedt, főleg, ha rajtad látta a rémületet. Fog ő még nagyobbakat is huppanni, sőt koppanni is (amikor feláll, felül, elkezd járni):) A kutacs épp emiatt nem záródik elég sokáig, hisz egyféle rezgéscsillapítóként védi az agyat az esések súlyosabb következményeitől.
2011. febr. 23. 10:38
 2/4 A kérdező kommentje:

óh,köszi. azért nem rémültem halálra,csak olyan hülye érzés,hogy segíteni akar az ember,aztán csak sírva fakasztja:D

De igen gondolom,hogy sokkal cifrább dolgok is történnek majd ennél.

2011. febr. 23. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Jézusom ne pánikolj már egy kis eséstől! Mint az előző hozzászóló is írta, fog ő még nagyobbakat is esni. Az enyém most áll, 7 hónapos. Nem akar mindig ülni, néha muszáj odatámasztani az ágyhoz, hogy ott kapaszkodjon. Sokszor akkorát esik a padlóra... persze sír, én is vigasztalom, de nem lesz semmi baja. Gondolom az első babád.
2011. febr. 23. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,első baba.De én még laza is vagyok a férjemhez képest,na ő az igazi paragép:DD
2011. febr. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!