Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alvás probléma.3 hós, nappal...

Alvás probléma.3 hós, nappal 3-4 alkalommal babakocsiban alszik el, szerintetek meg tudja szokni, hogy ringatással alszik el? Este olyan cirkuszt rendezett elalvásnál mint még soha.

Figyelt kérdés
Azért altatom nappal babakocsiban, mert egyébként nem alszik csak 20 perceket, de félek, hogy megszokja. Megszokhatja??
2011. szept. 11. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen korban nekem is csak 20 perceket aludt. Sosem akartam túlaltatni, nagyon jól tudja, hogy mennyi alvásra van szüksége. Nem tologasd baba kocsiban nagyon rá fog kattanni. Bízd rá, hogy mennyit akar aludni. Ez egy ilyen időszak, majd jön egy másfajta. Mindig változik az alvási szükségletük.
2011. szept. 12. 10:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem nem..nem én akarom, hogy ennyit aludjon. Felőlem ébren lehetne ha valóban elég lenne neki 20 perc alvás, de szemmel láthatóan nem elég. Nyűgös, aludna szegénykém, de nem tud vissza aludni, ha kiveszem a kiságyból akkor a következő alvásig el van cseszve minden, mert olyan nyűgös. Ne érts félre, én nem azt akarom, hogy egyen-aludjon-egyen-aludjon, örülök amikor ébren van, de nem tud sokáig ébren lenni, max 1 óra utána bőgicsél, lefektetem, alszik egy keveset, felébred és onnantól rossz a helyzet. Viszont ha babakocsiban altatom akkor olyan kiegyensúlyozott amikor felébred, nem sír csak eszik, játszik egy keveset majd alszik.
2011. szept. 12. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazából nem a babakocsiban alvással van a gond, hanem azzal, ha ahhoz szokik hozzá, hogy ringatva alszik el. Végül is éjszaka nem tudod babakocsiban altatni... De azt hiszem, a babák már ennyi idősen is nagyon okosak, tudnak különbséget tenni a babakocsi és a kiságy között. Meg fogja szokni szerintem, hogy a babakocsi ringatózik, a kiságy meg nem. Lehet, hogy eltart egy ideig, de ne csüggedj. Ha 20 perc után felébred, mit szokott csinálni? Nem lehet, hogy csak álmában sír egyet, te meg beszaladsz hozzá és ettől teljesen kimegy az álom a szeméből? Azt olvastam, hogy 20 perc után mennek át mélyalvásba, de van, hogy felriadnak, és akkor már nehezen tudnak visszaaludni. De olyan is van, hogy csak felsírnak, és alszanak tovább. Nálatok mi a helyzet?
2011. szept. 16. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!