Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam vissza a...

Hogy szoktassam vissza a kanállal való étkezésre?

Figyelt kérdés
Tegnap feltettem egy hasonló kérdést, gondoltam ma többen elolvassátok. 11 hós babám nemrégen beteg volt, gyógyszereket kapott. Először kiskanállal, majd miután ez lehetetlen volt az erős tiltakozása miatt, fecskendővel adtam a szájába. Sajnos azóta még az ételt sem fogadja el kanálból, csak ha éppen kedve tartja, az viszont ritka. Hála Istennek még sokat szopik, de nem tudom, hogyan szoktassam vissza a kanalazásra. Ha a kezébe adom, akkor is csak játszik vele. Viszont az ujjával kinyalná a tányért. Főzeléket mégsem ehet úgy! Tudnátok tanácsot adni?
2009. ápr. 22. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem a foga jön épp és azért nem kanalaz...?... Egy kis ráhatásal, mint mikor hat hósan kezdtétek. Nekem az elején nyöszörgött, dumált, panaszkodott folyamatosan, mikor kanalat dugtam a szájába. Először kanalazás, mig már nagyon nem birja és hisztizni kezd, jól megdicsérni hogy milyen ügyin kanalazott, majd szopi. Légy vele határozott, szerintem egy héten belül meglesz az eredménye!:)
2009. ápr. 22. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolót csak azzal egészíteném ki, hogy én csak kis adagokat rakok a kanálra. Ha már végképp csak játszani akar a kanállal, kérem, hogy egy utolsó falatot még nyeljen le, és akkor övé a kanál.
2009. ápr. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!