Öt hetes kisfiam csak az én kezemben sír, de akkor megállás nélkül. Ti leszoktatnatok róla?
Figyelt kérdés
Állandóan sír de csak nálam. Mindenki másnál csöndben van, egy kisangyal, nézelődik, mosolyog, "dudolaszik". Szüleimnel, ferjemnel, hugomnal, mindenkinél. De nálam azonnal hisztizik, és teljesen mindegy, mit csinálok, akár egy órát is csak sír. Szépen fejlődik, másfél kilót hízott eddig, és alapvetően jó baba-másnál. De erre nincs idom, hogy egész nap sírva próbáljak vele valamit kezdeni, főleg mivel ő mar harmadik gyerek és semmit nem tudok csinálni. Ti megpróbálnatok erről leszoktatni akar egy-két nap sírás-hiszti árán is?2011. szept. 11. 18:28
11/17 anonim válasza:
Eddig nem írtál arról, hogy ilyenkor enni akar. Havonta 2 kg-ot hízik????
A kérdésedben van: "leszoktatnátok róla?"
Akkor miről is? az evésről, a sírásról? miről?????
eléggé arrogánsak a válaszaid szerintem.
12/17 anonim válasza:
A cumi szerintem is jó ötlet.
13/17 anonim válasza:
Gondolom, cicizni akar, és mivel mástól ezt nem kaphatja meg, másnál nem sír. Tőled megkaphatja, így addig sír, amit el nem éri, amit akar. Sokszor volt nálam, is, hogy anyum vigyázott a fiamra, tök jól elvoltak, vigyorgott, játszott, mikor engem meglátott, egyből sírt. Cicizett, megnyugodott.
Esetleg próbáld ki a hordozókendőt, nálam nagyon bevált, mert abban elaludt, én meg tudtam játszani a nővérével.
Amúgy hamar el fog múlni, a fiam már fél éves és örülök, ha 5 egybefüggő percet hajlandó rámszánni, sokszor fontosabb dolga van :))
14/17 besjudit válasza:
nekem a fiam volt ilyen, igaz ő nem sírt csak cuppogott meg ilyenek és mikor tudtam hogy tuti nem lehet éhes úgy fogtam mintha szopizna és beraktam a kiscumit. utánna megnyugodott vagy el is aludt. Hátránya, hogy később meg a cumiról kell leszoktatni
15/17 anonim válasza:
Még annyit,azt én se értem hogy először azt írtad csinálhatsz vele bármit nálad sír és másnál meg megnyugszik.Utána meg azt írod hogy a cicin nyugszik meg.De a válaszaidból nekem is az jön le hogy eléggé feszült,ideges vagy.És a babád valószínűleg ezt érzi.
16/17 anonim válasza:
Nem hisztire gondoltal...hat ODA VAN irva a kerdesedbe hogy azonnal hisztizik:-/ Akkor most mirol kene leszoktatni?
17/17 anonim válasza:
Nem. 5 hetesen, ha éhes, hadd egyen. Később majd hosszabb időt is kibír két evés között. Ha pedig csak komfortcicizésre vágyik, adnék neki cumit, attól megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!