Milyen mosógélt használtok 1 évesetek ruhájához?
Figyelt kérdés
Bár fiam nem allergiás(szerencsére) és már próbáltuk a Lidl-ben kapható Formil mosógélt,nem volt baj.Mit javasoltok,maradjak ennél vagy inkább vmi minőségibbre váltsak?Persze anyagilag sem mind1,de azért nem feltétlenül a gyereken akarok spórolni.
Amúgy tudja vki hogy hány literes kiszerelésben van és hány ft?
2011. szept. 11. 16:48
11/11 anonim válasza:
Eddig Ariel kapszulát vettem, általában akkor ha darabja 60 ft-ra jött ki. Volt, hogy megvettem előre 2 dobozzal. Kb. 1-1,5 hetente mosom külön a kicsi ruháit így sokáig elég. Most vettem a Spárba Citromos Biopont 1,5 l 599 ft volt, szuper az illata és vakítanak a fehér ruhák. Ja és vettem a DM-ben kuponnal 400 ft-ért Ariel Professional folttisztítót a komolyabb kajás foltokra. Öblítőt sosem használtam a kicsinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!