Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnő azt mondja éjszaka...

A védőnő azt mondja éjszaka ne altassuk hason a babát. Pedig az enyém csak úgy tud mostanában aludni.7 hetes. Mikor aludhat éjszaka is hason?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát az Én lányom mindig is hason aludt, Nekem meg azt mondták, hogy az a legjobb.
2009. ápr. 22. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 4 gyerekem is hason aludt szinte az első hetektől. Ha a hátukra vagy az oldalukra fektetve tettem le őket, pár perc múlja sírni kezdtek, mert nem volt nekik kényelmes. Egyébként a hirtelen csecsemőhalál miatt tiltják mostanában. érdekes módon a nagyoknál még éppen ezt az altatási helyzetet tanácsolták. Ha a babád már egyedül át tudja fordítani a kis fejét, akkor nem hiszem, hogy úgy bele tudná fúrni az arcát a matracba, hogy ne kapjon levegőt..gondolom nincs alatta kispárna. Az én pici lányom már a kórházban úgy fordította a fejét, ahogy neki jól esett, ezt látva a védőnő is egyetértett azzal, hogy hason aludjon.
2009. ápr. 22. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!