Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell még a babának a tej?

Meddig kell még a babának a tej?

Figyelt kérdés
Babám 8 hós múlt. Meddig kell tejcit/tápszert kapnia? Ha van elég anyatejci, akkor még sokáig szeretném szoptatni. De ha elapad, akkor mindenképp folytatnom kell tápszerrel?
2009. ápr. 22. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Én kb. egyéves korig fogom neki adni. (tápszeres, a 8. hónap után már csak reggel és este, közte más kajákat adok majd neki). :)
2009. ápr. 22. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
feleves koraig kizarolagos anyatejes vagy tapszeres etetes az idealis. 1 eves koraig meg kapjon napi szinten anyatejet, vagy tapszert.
2009. ápr. 22. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam 11 hós lesz,és cicizik.Eddig úgy gondoltam,hogy egy éves koráig fogom szoptatni,de esze ágában sincs leszokni róla.Így várok még az elválasztással,alőbb-utóbb csak jelzi már hogy nem kér tejcsit.Szerintem a te tejed már magától nem fog elapadni csak ha nem fogsz szoptatni!Úgy hogy ne aggódj,hogy mit adsz neki ezután!
2009. ápr. 22. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!