Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb? A Dunakeszin...

Melyik a jobb? A Dunakeszin lévő Élményváros, vagy a 11. kerületi Eleven park?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:

ÉLMÉNYVÁROS !!!

Az Elevenparkba voltunk először és teljesen beleszerettünk mígnem megtaláltuk az Élményvárost ! Sokkal nagyobb ,tisztább és olcsóbb ! Nézzétek meg megéri ! Ja a kaja is jó árban van ,mi melegszendvicset ettünk 350 Ft -ért ! A belépő is olcsóbb úgy rémlik ! Tényleg szuper a hely :)))

2011. szept. 9. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! :)) Mi tegnap voltunk először ilyen játszóházban a 19 hós kislányommal (az elevenparkban), és az annyira megtetszett, hogy azt gondoltam, hogy az élménypark tuti ennél csak rosszabb lehet, de akkor azt is ki fogjuk próbálni!! Más is írhat azért tapasztalatokat! :)
2011. szept. 9. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Élményváros párti vagyok. Belépő felnőtt 600ft, gyereknek 2 év alatt nem kellett fizetni. Kávé, kaja olcsó. Kicsiknek is jó szerintem. Többségben felfújható játékok vannak. Érdemes elmenni szerintem megnézni. Mi reggel szoktunk menni-közel van-, hazamegyünk délben kajálni, gyerekek alszanak, délután meg visszamegyünk ugyan azzal a belépővel.
2011. szept. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!