Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem iszik vizet sem mást főzi...

Nem iszik vizet sem mást főzi után, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hathósom először kevéske főzit evett, rá tápit ivott, hogy meglegyen az adagja. Pár napja kb 120 g ot megeszik, de se tápit se vizet, teát nem iszik utána. Ma először az egész üveget megette, utána egy kortyot sem ivott. Egész nap kinálgatva 20 -25 ml folyadékot iszik. Miért nem iszik? Tápiból napi átl 700 g körül eszik. Korábban üvegből próbáltam, hiÁba, vettem csőrös aventet, ebből iszik pár napja , de ez pár korty. Más baba is csinálja? Mit tesztek ?
2009. ápr. 21. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
én már nem is kínálom kaja után, mert sosem iszik. egy fél óra múlva szoktam megpróbálni, akkor már elfogadja. nagyon keveset iszik a fiam is sajnos. sokszor kínálom. most jobb a helyzet, mióta melegebb van. kiviszem sétálni, viszonylag sokat 2-4 órát is kint van levegőn egy nap. ilyenkor sokkal többet iszik szerencsére.
2009. ápr. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!