Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi iszik/ivott babád, amikor...

Mi iszik/ivott babád, amikor 4 hós volt? Vizet, vagy teát?

Figyelt kérdés

Idáig mecsek baby teát ivott, de mivel már nem hasfájós, így nem ihat azt mindig. Most forralt vizet kap, meg baba vizet, amikor nincs idő forralgatni.

De mit ihat még egy 4 hós baba a vizen kívül, aminek talán íze is van, de nincs benne cukor?

2011. szept. 26. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell,hogy ize legyen? Csak babaviz! A Mecsek tea is sz.r,én dokim ellenzi,de minden más teát is. Csak viz!!!
2011. szept. 26. 22:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy íze legyen, csak gondoltam talán van valami más is, amit ihat. De akkor ezek szerint nincs. :)
2011. szept. 26. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Tápszert. Két etetés között néha babavizet. 10 hósan kezdtem el higított gyümölcslevet adni neki naponta egyszer, nem láttam értelmét egészséges gyereknek nyáron teát főzni. Most 14 hós, és pár hete reggelente kap mézes teát (náthás volt, ezért is). A Tescoban vettem neki gyerekteát (Herbária Babamosoly), csipkehús, kamilla és hibiszkusz van benne. Ha nagyon teáztatni akarod, lehet kapni édeskömény-teát, azt állítólag nagyon szeretik a babák, és úgy tudom, nem kell bele cukrot tenni.
2011. szept. 26. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Lányom az anyatej és tápszer mellett 6 hónapos koráig nem fogadott el semmi mást. 6 hónap után pedig már elfogadta a vizet. Teákkal nem próbálkoztam, sem semmi mással, mert a víz a legjobb nekik még.
2011. szept. 26. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
anyatejen kívül semmit
2011. szept. 27. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyatejet.
2011. szept. 27. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
22.29-es vagyok. Egy kis korrekció: anyatejet, vagy ha az nincs, tápszert.
2011. szept. 28. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!