Hagyjam sírni 3 hetesemet?
kinek van szíve sírni hagyni? :) én sem hagyom :)
azért sztem el lehet kicsit kapatni... de le is lehet szoktatni róla :)
amúgy nekem van egy másfél évesem a 4 hetesem mellett, így sajnos a picike sajnos sokszor sír, mert hát nem lehet mindig kézben, a tesóval is kell foglalkozni, ő is ugyan úy vágyik rám.
ezt én úgy oldaottam meg, hogy a picike, ha sír, akkor beszélek hozzá, simogatom a kiságyban. összebújni akkor tudok vele, ha szopizik - így a tesó sem lett féltékeny.
és este, amikor a nagyobb már alszik, akkor van a dajkálás :)
és igen, sajnos ilyenek a babák, rögtön észre veszik, h nincs cic a szájukban, és nincsenek kézben.. de érthető, hogy az a jó nekik, hogy anya dajkálja őket, hiszen 9 hónapig is az volt. meg lássuk be, nekünk is olyan jó, amikor szuszog a kezünkben... :)
3-6 hetesen nekünk sem akart aludni, és csak ölben volt jókedvű. Amint letettük, egyből rázendített.
Ilyen időszaka volt, mert unatkozott, egyedül még nem tudott ellenni.
Aztán már ő kérte (taszigatta le magát), hogy tegyük le. Nem lesz elkényeztetve, ez ilyen időszaka valószínűleg, el fog maradni hamar.
Az én hátam már majd beszakadt akkoriban, én is féltem, mi lesz, de cipeltem, és nem lett baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!