Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudjatok, hogy egyszerr...

Honnan tudjatok, hogy egyszerre tobb foga jon a babatoknak? Sokszor olvastam, hogy irtatok,3,4 foga jon egyszerre. Honnan tudjatok megallapitani mennyi fog jon egyszerre?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Látod az ínyén. Ha nem látni semmit, attól még jöhet a foga, de ha meg van dagadva az ínye, látszik a foga az ínyén keresztül, akkor elég egyértelmű...
2011. szept. 9. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én sehonnan sem látom mert 11 hós lányomnak most jött ki az elsö foga. Mindig mindenere a fog problémát fogtunk aztán soha sehol nem volt a fog. Most meg úgy jött ki hogy szinte észre sem vettük.
2011. szept. 9. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb helyen van megdagadva bepirosodva az inye,és azon a részen melegebb is.Meg ha végighúztam ott az újjam lehetett érezni,hogy érdes az ínye.ki tudtam tapintani a fogacskákat.Nekünk mindíg 3-4 jött egyszerre.
2011. szept. 9. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Én láttam:) Mire zavarni kezdte, már fehérlett a fog át az ínyén.

Egyszerre általában 4 jött.

2011. szept. 9. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

hát nálunk ez szokványos dolog h 2-4 fog jön egyszerre vagy majdnem egyszerre (1 héten belül)

mondjuk nálunk nem lesz sírosabb a baba semmi jele h jön a foga max az h nyáladzik de azt meg vagy 3hónaposan elkezdte :-)

annyi látszik h kicsit pirosabb az innye és pár nappal előtte látszik egy fehér vonalka alatta no akkor tudom h kb 2-4 nap és áttör a kicsinak most felül 4 foga jött ki 10 nap alatt és a külső kettőt nem is vettem észre h jön csak mikor már kibujt

2011. szept. 9. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Ertem! Koszi!

Akkor en soha nem tudom megallapitani,mert az istenert nem tudok belenezni,nyulni a szajaba. :D

2011. szept. 9. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Én úgy nézem most már (mivel a leghátsók vannak már csak hátra), hogy egy kanál nyelével lenyomom a nyelvét - ahogy a doki is belenéz a torkába a gyereknek, csak én a fogait vizslatom.

Korábban úgy néztem neki, hogy csikiztem, és amikor nevetett, belekukkantottam a szájába, vagy ha sírt torkaszakadtából, és jó nagyra tátotta a száját, akkor néztem meg az ínyét.

Valamikor csak nevet vagy sír a tiéd is...

2011. szept. 9. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére én meg tudtam mindig nézni...ezidáig.

Amikor Dentinox géllel kentem be a fogát,akkor engedte,hogy benyúljak a szájába és ilyenkor körbe tudtam fogdosni őket.És általában 3-4 mindig úton volt.Most hogy már csak 3 fog van hátra,nem tudom megnézni csak úgy mint az egyik kedves válaszoló...mikor nevet vagy mikor sír gyorsan megnézem őket :D

2011. szept. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!