Honnan tudjatok, hogy egyszerre tobb foga jon a babatoknak? Sokszor olvastam, hogy irtatok,3,4 foga jon egyszerre. Honnan tudjatok megallapitani mennyi fog jon egyszerre?
Én láttam:) Mire zavarni kezdte, már fehérlett a fog át az ínyén.
Egyszerre általában 4 jött.
hát nálunk ez szokványos dolog h 2-4 fog jön egyszerre vagy majdnem egyszerre (1 héten belül)
mondjuk nálunk nem lesz sírosabb a baba semmi jele h jön a foga max az h nyáladzik de azt meg vagy 3hónaposan elkezdte :-)
annyi látszik h kicsit pirosabb az innye és pár nappal előtte látszik egy fehér vonalka alatta no akkor tudom h kb 2-4 nap és áttör a kicsinak most felül 4 foga jött ki 10 nap alatt és a külső kettőt nem is vettem észre h jön csak mikor már kibujt
Ertem! Koszi!
Akkor en soha nem tudom megallapitani,mert az istenert nem tudok belenezni,nyulni a szajaba. :D
Én úgy nézem most már (mivel a leghátsók vannak már csak hátra), hogy egy kanál nyelével lenyomom a nyelvét - ahogy a doki is belenéz a torkába a gyereknek, csak én a fogait vizslatom.
Korábban úgy néztem neki, hogy csikiztem, és amikor nevetett, belekukkantottam a szájába, vagy ha sírt torkaszakadtából, és jó nagyra tátotta a száját, akkor néztem meg az ínyét.
Valamikor csak nevet vagy sír a tiéd is...
Szerencsére én meg tudtam mindig nézni...ezidáig.
Amikor Dentinox géllel kentem be a fogát,akkor engedte,hogy benyúljak a szájába és ilyenkor körbe tudtam fogdosni őket.És általában 3-4 mindig úton volt.Most hogy már csak 3 fog van hátra,nem tudom megnézni csak úgy mint az egyik kedves válaszoló...mikor nevet vagy mikor sír gyorsan megnézem őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!