Miért ébred fel a baba rögtön, amint letesszük?
A babáknak jó érzékelőik vannak, így tudják, hogy ha letetted akkor már nincs kézben, nem érez téged.
Másrészt lassan esnek mély álomba. Mikor már úgy tűnik mélyen alszik és leteszed, még nem biztos, hogy elég mélyen alszik. Így még várj mielőtt letennéd.
Az ágya lényegesen hűvösebb, mint a te tested. Fogd úgy, hogy már eleve egy takaróba van bugyolálva, és amikor elalszik, úgy tedd le, hogy sehol ne érjen az ágyához, csak a takarót érezze maga körül.
Később pedig szoktasd le a kézben elalvásról, az sem olyan bonyolult, bár elég macerás és kényelmetlen. Először úgy kell behajolni a kiságyba, hogy a kezedben van a baba, tehát mintha a karodban lenne, csak éppen a kiságyban van már (nem egy hátkímélő mód, tudom). Ha így is elalszik, akkor jön az, hogy már nem teszed alá a kezdet, csak mellé, aztán már csak mellette maradsz, amíg elalszik, végül pedig már ez sem kell.
Sok sikert!
Szia! Nekem most is ölben van, altatom :)
Kb egy félóra múlva rakom le.
Onnan tudom hogy mélyen alszik, hogy -egyrészt nem jár a cumi a szájából, kiesik...de ez még sosem biztos :)
Úgy szoktam, hogy megemelem a kis kezét és ha elernyedt, visszapottyan az ölébe:) Nna, ekkor letehetem :D
Szia!
Én most úgy próbálkozok, hogy van egy pihe puha takarónk, ami összecipzározható
azt alátettem a kiságyba, és amikor letettem, összecipzároltam rajta elöl, így körülöleli....még várok, hogy bejött-e..........most csendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!