Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már ezt csinálja hamar...

Ha már ezt csinálja hamar megtanul járni?

Figyelt kérdés
6 hónaposan mászott,rá 2 hétre felállt.7 hónaposan már nekidőlve az ágynak kapaszkodás nélkül játszott.Lecsücsül,feláll és már az ágy és a szék mellett lépeget.Most 7 és fél hónapos.
2011. szept. 9. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon baba függő. Nekem 8 hónaposan csinálta ezt mint a Te babád, és 15 hónaposan indult el!

Most 16 hónapos!

2011. szept. 9. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is kb. 7 és fél hónapos volt, amikor elkezdett kapaszkodva lépegetni. Viszont a stabil járás csak egy éves kora után alakult ki.

Az, hogy áll, és próbálkozik, az szuper, viszont az egyensúlyozáshoz az idegrendszerének meg kell érni, és az izmainak is meg kell erősödni.

Ettől függetlenül szuper ügyes babád van, hiszen sok baba még 8-9 hónaposan sem áll magától. :)

2011. szept. 9. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én nagyobbik lányom is ennyi idősen csinálta ezeket a dolgokat, önállóan 10 hónaposan kezdett el.
2011. szept. 9. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nagyon klassz hogy már feláll, de ahhoz hogy járjon kell neki egy kis egyensúly, ahhoz pedig az kell, hogy a fogai alul és felül elől kinőjenek. ha az első 4 foga kint lesz akkor el fog indulni stabilan. az általános tapasztalat, hogy attól kezdve hogy feláll kb 4 hónap és megy, de ezt a fogad nagyban befolyásolják
2011. szept. 9. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is pont ugyanekkor csinálta azokat mint a tiéd.6 hónapos egy hetesen mászott 2 hét múlva felállt.Most múlt 4-én 11 hónapos és már 2 hete megy 7-8 lépést.Már önállóan kapaszkodás nélkül is feláll.Tehát már a 10.hónap végén tett egy pár lépést.
2011. szept. 9. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányom 8 hónapos volt amikor felállt és szinte ezzel egyidöben el is kezdett lépegetni. 10 hónaposan megállt és legugolt kapaszkodás , ennek ellenére 13 hónaposan kezdett lépegteni .
2011. szept. 9. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Az en lanykam is 7honapos volt mikor felallt.Most 9 honapos es meg o is "csak" a kisagyat jarja korbe.

Kedves "fogas" valaszolo 6 foga van a lanyomnak megsem jar stabilabban....

Sot a kisagyon es a mi agyunkon kivul nem is nagyon all fel sehol.Ha kihozom a nappaliba leul,maszik de allni azt nem.Meg az elejen felallt a pelusdobozba kapaszkodva de seggre esett onnan hatravagododtt es beverte a fejet.(gondolom ez az oka amiert nem "mer" mashol felallni)

Nalunk az is kozrejatszhat hogy nem birja a hatalmas sonkait tartani......:)

Unokahugom/ocsem is 1 eves kora utan jart stabilan.

Meg raer boven .....

2011. szept. 9. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én fiam pontosan ugyanezeket ugyanekkor csinálta, mint a tiéd, 11 hónapos kora óta egyedül jár, rendesen :)
2011. szept. 9. 23:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Apa nagyon szeretné ha karácsonykor járna :)Akkor lesz egy éves és kíváncsi voltam van e rá esély :)
2011. szept. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!