Mikor érdemes a kis fülbevalóját majd belelövetni a kicsinek?
Szia!
Ha a kórházban nem vállalják, szerintem várd meg a 6 hetet, mi is 6 hetesen lövettük ki a kislányom fülét, nem volt semmi baj, szinte észre sem vette, mire kijöttünk a kozmetikustól már nevetett, nem gyulladt be a füle, én 3 hét után cseréltem ki arany fülbevalóra.
Minél kisebb annál kevésbé viseli meg, szóval sztm 6 hét és 2 hó közt csináltassátok meg.
7 hós kislány anyukája
Mi is 6 hetesen rakattuk be, sose piszkálta a fülbevalót, nem akadt bele, nem akarta kivenni,nem volt sose probléma a vele.
A védőnőnk is, a kozmetikus is azt javasolta, minél korábban tetessük be, mert minél kisebb annál kevésbé veszi fel a fájdalmat, és hamar elfelejti.
A múltkor volt a tv2-n a babavilágban ez a kérdés, és ott is azt mondták hozzáértők, hogy picikorban érdemes belövetni, egy anyuka is megszólalt, aki elmondta, hgoy a nagyobbik lányának 2 évesen rakatták be, és nagyon megviselte, a kicsinek pár hetesen és észre sem vette, ott lőtték be neki élő adásba, mégcsak nem is sírt.
Én is azt mondom, hogy minél kisebb, annál jobb. Az én kislányomnak a kórházban szúrták ki, rögtön a saját fülbevalóját rakták bele. Úgy hozta vissza a nővérke, hogy aludt. :o) Azért javasolják minél hamarabb, mert akkor úgy szokik hozzá, hogy az ott van, mintha egy "testrésze" lenne, és nem fogja piszkálni, kitépni vagy ilyesmi. Én ezt olvastam.
Remélem tudtam segíteni :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!