Nem lesz valami baja a lányonmak? 15 hónapos kislányom, lehet, hogy lenyelte a fülbevalóját!
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 17:00
1/14 anonim válasza:
milyen volt az a fülbevaló? nem mindegy...
2/14 anonim válasza:
Ha nem sértehti fel belső szerveit, akkor nem. A baba füli általában lekerekítettek.
Figyeld a kakit!
4/14 anonim válasza:
Én azért konzultálnék a dokijával az a biztos.
5/14 A kérdező kommentje:
KIs patkó alakú!csak a kapcsolója idegesít,mert az kb.fél cm-es pántocska.
2010. nov. 7. 17:07
6/14 anonim válasza:
Nem csak az a veszélye, hogy megsértheti a beleit. Komoly bélelzáródást is okozhat.
Egyenlőre én nem aggódnék, de azért következő napokban fokozatosan figyelgesd majd a székletét.
7/14 anonim válasza:
nem sérthet fel semmit, akár üvegszilánkot is lenyelhet, attól sem lenne baja. ne aggódj, kikakilja!
8/14 anonim válasza:
17:07 vagyok. Elfelejtettem írni, hogy azért jó ha látja egy orvos.
9/14 anonim válasza:
Én elvinném orvoshoz, egy röntgen nem ártana, de jobb esetben kijön belőle. Ha meg bármit észlelsz, hogy fáj, sír, hány, húzza magát, azonnal orvos, vagy inkább mentő.
De valószínü végigmegy rajta.
10/14 anonim válasza:
Lányom kirágta a telefonom gombját és lenyelte!
Adtam neki baracklét, az kicsit meghajtotta, màsnap reggelre ki is jött a kakival!
Azért keresd, lehet meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!