Mi értelme van a fogápolásnak kisbaba és kisgyerekkorban, ha 6 éves korában úgyis elveszti a tejfogait és azután nőnek ki a rendes fogak?
Van egy csoport társa a lányomnak és tavaly végig sirt egy teljes honapot hogy fáj a foga.Elölröl csak a fekete tövet vagy nem is tudom mit látsz hátul pedig csak feketeséget.Annyira csunya a foga hogy nem hiszem el.Szegény ovonők nem tudtak mit csinálni vele.most középsös és már kihagyott két napot mert bedagadt az arca a fogaitól.Mondtam az anyjának hogy vigye el fogorvoshoz és ott azt mondták nem huzzák ki.
Amig a lányom teli szájjal mosolyog a nagyvilágra szegény kisfiu nem mr mosolyogni.
Az anyja azt mondja minden este fogmosásal végzödik a nap miota kibujtak a fogai de szerintem nem mond igazat.
Ugyanis amig mindenki fogatmos az oviban addig ő csak áll és nézi a többieket nem mos fogat mert fáj neki.
Bocs ha hosszu lett.
Hárman vagyunk testvérek.
Nagyanyám vigyázott ránk, mellette főzött, mosott, takarított... Ezek mellett mikor lett volna ideje a fogainkkal foglalkozni?
Szerintem először az óvodában kezdődött a rendszeres fogmosás. Mindhármunknak szép, egészséges tejfogai voltak. Pedig ittuk a szörpöt, ettük a cukros kenyeret. :)
Természetesen én is a fogmosás mellett vagyok! De szerintem már ebben a témában is kezdünk átesni a ló túloldalára!! Mostanában lett ez csak ilyen nagy "divat", hogy fogápolás az első fog kibújásától...
23.07-es!
Igazad van, azt hiszem. Hasonlóképp látom a dolgot én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!