Nyűgös a babád a front miatt?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta alig lehet bírni vele. Csak a cicin nyugszik meg. Eddig hason nem aludt, de most csak úgy lehet lerakni... (2 hetes babó)
Te hogy nyugtatod meg?
2011. szept. 7. 16:31
1/3 anonim válasza:
Enyém is nyűgös volt éjszaka és reggel. Sokat sétáltam vele, nálunk csak ez hoz sikert. 8 hónapos.
2/3 anonim válasza:
Persze éjjel nem sétáltunk, ez lemaradt (:
3/3 anonim válasza:
Az én 11 hónapos lányom úgy délután 5-től este 7-ig, fürdetésig nyűglődött, de nagyon! Ilyenkor szinte semmi nem jó.Az apukája bohóckodott vele, újságot, mesekönyvet adtam a kezébe, ez mindig bejön.Nem igazán kötötte le most még ez sem.Most fektettük le, már remélhetőleg alszik, mindjárt bekukucskálok hozzá:)) Hála az égnek, az éjszakákat átalussza 6 hetes kora óta, de előtte is csak egyszer kelt.Talán ha két olyan éjszakánk volt másfél hónapos kora óta, amikor ébredt éjjel is.Az első foga kibújásánál, és amikor lázas beteg volt.A frontok jöhetnek-mehetnek, ő alszik éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!