Hogy adjátok 1,5 éves körüli babátoknak a húst?
Figyelt kérdés
Ha van már pár foga.Úgy értem,hogy turmixolva vagy csak apróra vágva?2011. szept. 7. 11:58
11/14 anonim válasza:
És ez már egy éves korában is így volt, bár ő az a gyermeke, aki 9,5 hónapos korától semmilyen püréset nem fogadott el, csak darabosat, amit ő maga kézzel tett be a szájába, pedig akkoriban még nem volt foga... :o)
13/14 anonim válasza:
akkor még turmixolva adtam neki. sokszor még mást is turmixolni kellett, pl. bab, borsó stb, mert nem ette meg.
nagyon sokáig csak a darált húst ette meg, mostanában kezdett húst enni, pici falatokra vágva, most lesz 3 éves:)
14/14 anonim válasza:
15 hónapos a kislányom és 16 foga van, de a húst nem rágja meg, csak kiköpi. Úgyhogy pürésítem neki a főzelékbe, vagy amit épp adok neki.
Látom eléggé eltérnek a gyerekek evés szempontjából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!