Kisbabátokat mikor tettétek rendes ágyba persze leesésgátlósba?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:12
11/15 anonim válasza:
Még nem volt a lányom 10 hónapos és nagy ágyba fektettük :-)
nagyon mocorgós és a nagyban jól elfér...alszik, mint a bunda :-)))) épp most is!
12/15 anonim válasza:
13 hónaposan került át leesésgátlós ágyba, és nem bántam meg. Azért tettük át, mert meguntam, hogy hajnali fél 6-kor megébredt, és addig ordibált a kiságyban, amíg ki nem vettük. Persze az ordítás miatt már nem aludt vissza, így nyűgös volt egész nap. Így meg ha fel is ébred, átbandukolt hozzánk, bemászott közénk és aludt még egy órát. Volt, hogy fel sem ébredtünk rá, hogy átjött.
13/15 anonim válasza:
ezzel mi is pont így vagyunk, ezért is akarjuk kicserélni az ágyat. mondjuk megoldás lenne az is, ha kivennénk egy vagy két rudat a rácsból, akkor ki tudna mászni, de nemsokára indul a második baba projekt és kelleni fog a kiságy, azaz mindenképpen venni kellene másikat a nagynak.
és ha már venni kell, akkor nem barmolunk bele a mostaniba, hanem megvesszük az újat és elrakjuk a régit.
15/15 A kérdező kommentje:
Nincs mit én meg köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 8. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!