Tápszerből mennyit? A fiam 5 hetes és sajnos nem tudom szoptatni, így tápszert kap. A problémám az lenne, hogy nem tudom meghatározni az egy napra adható optimális mennyiséget.
Mi sajnos az első perctől kezdve tápszert eszünk, ugyanis abszolút nem volt tejem, még meg sem jött. A mi babónk 5,5 hónapos, és mindig is többet evett, mint a neki irt mennyiséget. A dokinőnk nekünk is azt mondta, hogy ne egyen többet, viszont a védőnő mindig is azt mondta, annyit adjunk, amennyit kér. Volt, hogy ő már akkor 160 ml-t evett, mikor még csak 120 körül kellett volna, hogy egyen. Most 5,5 hósan viszont csak este eszik 160-at, napközben már gyümi, főzelék, és csak 120-130-at. Semmi baja. Szóval nyugodtan adj neki annyit, amennyit igényel, semmi baja nem lesz. És nem fog meghizni sem, a kis gyomrát sem terheli meg. Az sem jobb, ha éhes marad, nem?
JÓ babázást!!!
szia, en hasonlo gondokkal kuszkodtem
adj neki amennyit ker, ne felj, be fog állni.
het hetes a babam, o is napi 8-900 miliket evett, 7x evett naponta, aztan hatszor, es ha ma nem ebresztettem volna, kihagyja az ejszakai kajat.
en azt mondom mindenkire hallgass: egyszerre ne adj tobbet neki 135-nél, de adj neki annyiszor, ahanyszor ker
sajnos a táp nehezebben emesztheto, ezert kapnak kevesebbet
remélem segitettem, batran irj ha kerdesed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!