Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs fantáziám a hozzátáplálá...

Nincs fantáziám a hozzátápláláshoz, a neten talált leírások nem tetszenek, minden bio, amire nekem nincs pénzem. Más is volt ezzel így?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Naná! Nem írtad, mennyi idős, de ha már "nagy" 8-9 hónapos, akkor a tiltott kajákon kívül szinte mindent csinálhatsz úgy, ahogy Te eszed. Krumplifőzelék, amibe nem teszel tejfölt, borsófőzelék, amit "pirosan" csinálsz, tehát nem tejjel és liszttel, hanem pirospaprikával és rántással (amiben csak pici liszt van). Húsleves, amiben krumplit is főzöl, mehet a répa is. Párolt, enyhén fűszerezett hagyma, és persze a husik is, amit már ehet. (és majd jól lepontoznak a "biósok", mert a gyerek egészsége érdekében a pénz nem számít!)
2009. ápr. 21. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt ezért én egyszerűen bébiételeket veszek. Nagyon sok félét lehet venni, és arra is jó hogy otton mit csinálj ha nem akarsz kész ételt venni. Én általábanebédre valami húsos ételt adok, tízóraira meg uzsira vaalmilyen gyümölcs, tejpéppel vagy kekszel variálva. 6 hós anyuka
2009. ápr. 21. 11:18
 3/4 anonim válasza:
én az internetröl töltöttem le a nagy babaszakácskönyvet és nagyon jonak találtam töltsd le szerintem megéri! keresőbe ird be!
2009. ápr. 21. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2009. ápr. 22. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!