Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós babám pár napja elkezdet...

5 hós babám pár napja elkezdett tátogni, mint egy hal. Miért csinál így? A foga miatt lehet?

Figyelt kérdés

más baba is csinálja?

előre is köszönöm!

2009. ápr. 21. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kísérletezik, utánozni próbálja a felnőtteket. :)

Az én angyalkám 7 hós, egy ideje gügyög, de közben hang nélkül tátog is, vagy mindenféle hangot ad ki. Most tanítom pohárból inni, és aranyosan "rágja" a pohár szélét, amikor inni kellene, mintha mindegy lenne hogy ital vagy étel :)), ez is utánzás alapon, mert ahogy csészéből iszunk, és mozog az állkapocs, hasonlóan néz ki szerintem.

2009. ápr. 21. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt az én 11 hós lányom is csinálja pár napja. Szerintem csak tetszik nekik. Sok mindent csinálnak, minket utánoznak, mindent kipróbálnak. Az én lányom mostanában még azt csinálja, hogy csücsöríti a száját, beszívja az arcát, másképp nem tudom leírni, de tündéri, ahogy csinálja. Mintha puszit adna.
2009. ápr. 21. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!