Csak játszik a fél éves babám a hangjával?
Figyelt kérdés
néha olyan hangokat ad mint amikor mellúszás közben vizből kijössz levegőért, csak ez olyan babás formában. légszomj lehet? de utána azonnal mosolyog meg amikor örül akkor is ad ki ilyen hangokat pár másodpercre.2009. ápr. 21. 09:41
1/4 anonim válasza:
szerintem csak játszik. Az én babám 3 hós,, ő alvás közben csinál ilyet. A doki azt mondta, ez normális.
2/4 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, mint aki " visszafélé" veszi a levegőt, hatalmasat veszi valahogy furán... Igen, jól szórakozik rajta, semmi extra:)))
3/4 anonim válasza:
Az enyém is szokott fura hangokat kiadni :-)
Csak próbálgatják a hangukat.
4/4 A kérdező kommentje:
remélem én is csak játszik. most pár hete kezdtük a hozzátáplálást és allergia tünet lehet ez a légszomj, ezért érdeklődtem..
2009. ápr. 21. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!