Ajánlanátok olyan sportkocsit, amit legalább 3 éves koráig tud használni a gyerek és nem növi ki?
Nekem ilyen volt, nagyon szerettem:
Mi 2 éves korig használtuk a babakocsit igazából. Utána sétáltunk, vagy ha hosszabb útra mentünk, akkor jött kismotorral. A cuccokat meg hátizsákban vittem.
Most még biztos jól jön a babakocsi, de nem sokáig fogod szerintem kihasználni.
Egy csendes félreeső helyen gyakorolhatjátok a közlekedést, hogy meg kell állni, megnézni jön-e autó. Később fog rád hallgatni.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:30
Igazából én nem szoktam ilyen helyzetekbe kerülni, azért nem értettem a kérdést. Fogom a kezét, ha elfárad, leülünk a parkban, nem hagyom elszaladgálni. Városban lakunk, olyen helyekre megyünk (piac, ügyintézés, park), ahol a tömegközlekedés nincs messze. Ha elfárad, inkább szenvedtetem még míg hazaérünk (egyébként nem járunk sehova alvásidőben), mert ha elalszik a babakocsiban (amit nem igazán szokott), akkor felébred max. fél óra múlva, mire hazaérünk, utána meg a Jóisten se tudja újra elaltatni, viszont ha itthon alszik ,lehúz egyhuzamban 2-3 órát. Ez nekem sokat számít, ezért intézem úgy a napomat, hogy ne menjünk sehova babakocsival. Este sem járunk ki, mert nálunk 8 órakor már kezdődik az esti szertartás. Délután sétálgatunk.
Szóval ezért nem értettem, mit akarsz 3 éves korig vele. Az a benyomásom (én ezt látom), hogy sokan bekötik a nagy gyereket is a kocsiba, csak azért, hogy kényelmesebb legyen nekik, viszont így a gyerek nem mozog semmit, akkor meg lócitromot sem ér a levegőzés. Mi inkább többször megyünk egy héten a városba, de egyszerre csak egy dolgot intézünk, így nem fárad el túlzottan.
Bár néhanapján (2-3 alkalommal) volt rá példa, hogy könnyebb volt babakocsival. De szerintem egy 3 évest nem lehet egy másfél évessel összehasonlítani strapabírás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!