Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok olyan sportkocsit,...

Ajánlanátok olyan sportkocsit, amit legalább 3 éves koráig tud használni a gyerek és nem növi ki?

Figyelt kérdés
Most másfél éves a kisfiam és ami most van kocsink már nem sokáig jó, mert nagyon keskeny az ülőrésze. Télen a nagy kabátban nem tudom mennyire lesz neki kényelmes. Masszív, tágas ülőrészű, kényelmes sportkocsit szeretnék amit sokáig tudunk használni. A másik fontos hogy hóban is lehessen tolni, ami van nekünk azt egyáltalán nem lehet.
2011. szept. 6. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem hauck viper van, 3 kerekű nagy dög, de közben könnyű a kocsi.
2011. szept. 9. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt, nagyon szerettem:

[link]

2011. szept. 9. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi az OFF-ért, "legalább 3 éves koráig"??? Tud járni az a gyerek, nem? 3-4 éves ne babakocsizzon már! Hozzáteszem, hogy ez csak az én véleményem, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, csak ezen igencsak meglepődtem...
2011. szept. 9. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
szia! Megkérdezhetem, hogy miért akarod 3 évesen is babakocsiban járatni? Az én fiam másfél évesen is gyalog jár, büszke vagyok rá, hogy nem lóg a babakocsiban, mint sok gyermek. 16 hónapos kora óta nem használjuk. Miért van szükség olyan sokáig a babakocsira?
2011. szept. 9. 20:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom még 3 évesen is babakocsiztatni :), csak mi minden évben megyünk nyaralni és esténként szoktunk sétálni és ha elfárad vagy elálmosodik akkor kell a babakocsi. Amúgy az én kisfiam is most másfél éves és fáradhatatlan. Nagyon szeret gyalogolni csak én nem merem még babakocsi vagy bicikli nélkül elindulni vele, mert elszalad nem arra jön amerre mondom és akkor fel kell vennem. Cipelni meg elég nehéz. Utolsó válaszoló: te ezt hogy oldod meg?
2011. szept. 9. 22:39
 16/19 A kérdező kommentje:
A 3 éves kort azt csak úgy írtam, igazából fogalmam sincs meddig használ egy gyerek babakocsit, hogy mikor nem fárad el?. :) Első gyerek! :)
2011. szept. 9. 22:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi 2 éves korig használtuk a babakocsit igazából. Utána sétáltunk, vagy ha hosszabb útra mentünk, akkor jött kismotorral. A cuccokat meg hátizsákban vittem.

Most még biztos jól jön a babakocsi, de nem sokáig fogod szerintem kihasználni.

Egy csendes félreeső helyen gyakorolhatjátok a közlekedést, hogy meg kell állni, megnézni jön-e autó. Később fog rád hallgatni.

2011. szept. 10. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:30

Igazából én nem szoktam ilyen helyzetekbe kerülni, azért nem értettem a kérdést. Fogom a kezét, ha elfárad, leülünk a parkban, nem hagyom elszaladgálni. Városban lakunk, olyen helyekre megyünk (piac, ügyintézés, park), ahol a tömegközlekedés nincs messze. Ha elfárad, inkább szenvedtetem még míg hazaérünk (egyébként nem járunk sehova alvásidőben), mert ha elalszik a babakocsiban (amit nem igazán szokott), akkor felébred max. fél óra múlva, mire hazaérünk, utána meg a Jóisten se tudja újra elaltatni, viszont ha itthon alszik ,lehúz egyhuzamban 2-3 órát. Ez nekem sokat számít, ezért intézem úgy a napomat, hogy ne menjünk sehova babakocsival. Este sem járunk ki, mert nálunk 8 órakor már kezdődik az esti szertartás. Délután sétálgatunk.

Szóval ezért nem értettem, mit akarsz 3 éves korig vele. Az a benyomásom (én ezt látom), hogy sokan bekötik a nagy gyereket is a kocsiba, csak azért, hogy kényelmesebb legyen nekik, viszont így a gyerek nem mozog semmit, akkor meg lócitromot sem ér a levegőzés. Mi inkább többször megyünk egy héten a városba, de egyszerre csak egy dolgot intézünk, így nem fárad el túlzottan.

Bár néhanapján (2-3 alkalommal) volt rá példa, hogy könnyebb volt babakocsival. De szerintem egy 3 évest nem lehet egy másfél évessel összehasonlítani strapabírás szempontjából.

2011. szept. 10. 11:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Az én fiam még kicsi ehhez, nem igazán fogad szót még és ha megfogom a kezét akkor hisztizik hogy nem akar jönni. Szóval elég nehéz még vele. Eszemben sincs a babakocsiba ültetni csak azért hogy kényelmesebb legyen. Szeretek vele sétálni és szoktunk is menni a közeli utcákba. Csak be a városba még nem merem vinni, meg ha dolgom van. Egy darabig nagyon szépen fogja a kezem, aztán gondol egyet és kihúzza a kezét és megy amerre ő akar. Ő még szerintem éretlen, amúgy 17 hónapos. Kismotorja még nincs, de vettünk neki egy kisebbet, amire szintén rá kell ülni de még azzal se tud menni. Úgy döntöttünk hogy nem veszünk neki kocsit, télen ha be lesz öltöztetve akkor viszem az újszülött kocsijába (azt is fel lehet ültetni), azt még hóban is lehet tolni.
2011. szept. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!