Mit tehetnék hogy 9 hós kis lányom szopizás alatt ne harapjon belém?
Fiam 8 és fél hónapos. Hat hónaposan jött ki alul két foga, és az volt az első, hogy szopi közben jól ráharapott a cicire. Nagyon fájt, pedig bimbóvédővel szoptatok (nem kiemelkedő, nagyon lapos a mellbimbóm, nagy udvarral és általában monumentális méretekkel :-)) ezért a gyermekorvos már a kórházban javasolta a használatát, annak ellenére, hogy általában ellenzik, de enélkül végképp nem tudott volna a baba szopizni.)
Hát annyit tudtam tenni, hogy erősebben rászóltam (nem rákiabáltam), megsimiztem, szomorú képet vágtam és mondtam neki, hogy ez nagyon fáj anyának. Egy idő után bizti megértette, mert direkte ráharapott és közben figyelte a reakciómat :-) (a kis sunyi!). Aztán volt, hogy mikor ezt csinálta direkt, akkor elvettem a cicit, pár percre tőle. Nagyon megrökönyödött, sírt, de szépen megszokta, hogy óvatos. Most már hat foga van, a cicire véletlenül sem harap rá, viszont minden egyebet megharap (kezemet, apja karját, babakocsi támaszkodó keresztrúdját, játékokat, sőt a múltkor a védőnőt is). Biztos megértette, hogy a cicit nem szabad.(vagy legalábbis remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!