Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak a babája is nyűgös...

Másnak a babája is nyűgös volt ma?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hú iszonyatos volt a tegnap. Én is bal lábbal keltem, valahogy szó szerint semmi sem sikerült, a férjemnek szintén, és Lilla is rendkívül nyűgös volt. Fél-1 órákat aludt jó esetben, pedig 1-1-eket szokott és egyszer egy nap egy hosszabbat. Sehol, sehogy se volt jó neki. De ez valami őskáosz nap volt, talán a front miatt is, mert a férjem egyik munkatársa is hasonlóképpen szarul volt, aztán még este a boltban az előttünk állók pár éves gyereke ki is adta magából ami volt...szóval...jó hogy ma már ma van. ^^
2011. szept. 6. 09:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekünk is borzalmas volt! az én fiam is 6 hónapos, és semmi nem volt jó neki, ő is verte magát, hisztizett, sírt, még a sétánál is, pedig olyankor soha nem szokott! Az éjszakával amúgy nem volt gond, végigaludta 8-tól 8-ig.
2011. szept. 6. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!