Mi a véleményetek arról, hogy Apa külföldre menjen dolgozni?
Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam és a párom jelenleg is külföldön dolgozik, egy szomszédos országban és másfél hetente van itthon úgy 3 napot. Így működik, viszont 2-3 hét múlva vége ennek a munkája és utána egy távolabbi országban lenne munkalehetőség, ahonnan max. havonta tudna hazajárni, vagy 2 havonta. Már volt ilyen még a terhességem elején, akkor működött a dolog. Most is az eszem azt mondja, hogy vágjunk bele, mert irtó jó anyagilag és szerintem év elején mi is tudnánk utána menni és családostul kiköltözni, ami a célunk. Csak olyan kettős érzések vannak bennem. Nem vagyok egy féltékeny típus, megbízom benne, de mégis hétvégén csak nem fog otthon ülni... Pedig tényleg imád minket és értünk is teszi, de nem tudok nem gondolni a rossz oldalára is... Mi a véleményetek erről?2011. szept. 5. 16:04
11/11 anonim válasza:
Párom 2400km-re dolgozik, én hazajöttem szülni és egyenlőre itthon vagyok a babával, anyagilag lehet jobb,de a hiánya miatt nagyon magam alatt vagyok mindig. A másik meg ,hogy hűséges-e? Szerintem egyik férfi sem az, én sem gondoltam volna róla,hogy amíg én itthon voltam terhesen, ő egy másik lánnyal tervezte volna a jövöjét:) Mindegy, ezen is túl vagyunk, bizalmam felé semmi! A kapcsolatunk erősen kihülőben van , fél éve tart ez az állapot. A tesóm is külföldön dolgozik, barátnője-kislánya itthon van.Nekik jól működik, jól élnek, mindenük megvan, ő 4 hét munka-1 hét szabaddal dolgozik. Nem könnyű a távolság, ha nem megy a kapcsolat rovására, akkor én azt mondanám menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!