Ha valami ételre allergiás lenne a gyerek az a teste melyik részén mutatkozna?
Amit leírsz, az alapján nekem is ekcémának tűnik inkább. Mutasd meg a dokidnak, mert akkor arra írni fog nektek kenceficét :)
Az ételallergia egyébként nem mindig látszik azonnal. Tehát nem csak kiütéseket okozhat, hanem pl a tejallergia vagy a lisztérzékenység "csendben" pusztítja a bélbolyhokat és csak később, ovis korban derül ki.
Szia!
Én a saját tapasztalataimat tudom Neked leírni.
A kisfiam ételallergiás, neki csalánkiütései voltak, így mutatkozott kezdődött. Én ekcémás vagyok, gyógyszert szedek, mert ez is allergia (én a virágporra vagyok allergiás, attól van). Ha jól tudom, az ekcémának is utána kell nézni, hogy mitől jelent meg, mitől alakult ki.
De lehet az egyszerű bőrérzékenység is.
Szerintem az a legjobb megoldás, ha elviszed őt orvoshoz, ő biztosat fog neked mondani, hisz ők már láttak nem egyszer ekcémás- és másfajta eredetű kiütéseket. Nekem ránézésre már megmondta a doki, hogy szerinte mitől lehet kisfiamnak csalánkiütése, a vizsgálatok pedig igazolták őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!