Miért van ennyi agresszív gyerek mostanában? Nap mint nap találkozok ilyen gyerekekkel és nem 4,5 évesekről, hanem 15 20 hónaposokról beszélek.
Nem azt mondom hogy nem fog előfordulni az én lányommal, hogy rácsap, meglök valakit, sőt biztos hogy lesz ilyen. Én nem vagyok tökéletes anya, DE arra megtanítom, hogy a mások testi épségére és tulajdonára és persze a magáéra is vigyázni kell.
Azt is aláírom, hogy ez egy kegyetlen világ meg ki kell állni meg stb, de azért álljunk meg embernek kell maradnunk és embernek kell nevelni a gyerekünket is. Nem már kiskorától azt belenevelni, hogy csat TE vagy, Neked mindent lehet mert Te az ÉN gyerekem vagy.
Nézik a sok idióta (mesének nem nevezhető) mesét, amiben csak verekednek, lövik egymást, ordítanak, sikítanak...
Ezt látja, ezt követi.
Ebben leginkább a szülő a hibás. Nem foglalkozik vele, hogy mit néz a gyerek. A lényeg, hogy ül a TV előtt, nincs vele gond.
A másik pedig a nevelés. Igenis a szülő nevelje, tanítsa, formálja a gyereket!!! Ez nem az óvoda, iskola dolga, hanem a szülőé (lenne)!
Manapság egyre több szülő nem foglalkozik (eleget) a gyerekkel. Ez lehet akár a sok munka miatt vagy csak kényelemből. (Akinek nem inge...)
Mindenesetre osztom a véleményed, kedves kérdező!
"Hülye" gyerekből "hülye" felnőtt is lesz! (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!