Mennyire gyakori, hogy egy anyuka nem tud szoptatni / nincs teje vagy csak nagyon rövid ideig?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha mindenki más tudna szoptatni én mint tápszeres anyuka nagyon nehezen élem meg, hogy nem sikerült...5 hónapos kisfiú anyukája2011. szept. 5. 11:01
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő válaszokat,nagyon jó hallani, hogy nem csak én vagyok ilyen nehéz helyzetben.
Kedves válaszoló aki elmélázott azon, hogy ez vajon önsajnálati kérdés volt-e...szerencsés vagy, hogy tudsz szoptatni, biztos vagyok benne, hogy bárki megtenné ha lehetne, de nem mindenkinek megy. Nem tudom, melyik résznél éreztél önsajnálatot?? Ha az ember nem a legjobbat akarná a gyerekének, valószínűleg a kérdés sem fordulna meg benne. Erre még biztosan nem gondoltál.
A többieknek köszönöm! Sokat segítettetek!
2011. szept. 6. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!