Kislányom 10 hónapos,de még a cumisüvegből sem hajlandó egyedül inni,csak fekve.Van 2 csőrös pohara,ha egyáltalán az a neve,de nem tudja használni.Ha kiveszem a csöpögésgátlót akkor iszik belőle,de ha visszateszem akkor nem jön rá,hogy szívni kell!Kellene már tudnia használni?
Öcsém akkor amikor már járt, az olyan...hm, februári és köv karácsonykor már járt, na szóval akkortól. Szétrágta a cumiját anya meg nem vett neki újat, így tetszik nem tetszik alapon maradt a csőrös pohár, aminek nem tom mi a neve, de mi is így hívtuk :D
2011. szept. 5. 00:41
2/16 anonim válasza:
Az én lányom kb ilyentájt kezdte el használni,hamar rájött hogy kell. Volt hogy magának fogta,bár ez ritkább. Azt nem tudom hogy kellene e már használnia,minden baba más. 1éves korától magának fogta.
A lánykám most 1,5 és rendes pohárból iszik. Néha vannak balesetek,vagy "kezet mos" benne.
2011. szept. 5. 00:44
3/16 anonim válasza:
"1,5éves
2011. szept. 5. 00:45
4/16 anonim válasza:
Az első cseppmentes csőrös poharat 8-10 hónapos korban kapta a lányom, eleinte ő sem tudta hogyan kell használni. Aztán vettem egy olyat, amiből ha ráharapott, magától jött az víz, szilikonos csőre volt, ilyen:
Hamarosan megtanulta, hogy ezt is szívni kell. A kemény csőrt nem fogadta el, csak 15 hónapos kor után.
2011. szept. 5. 07:38
5/16 anonim válasza:
Szilikonos csőrűt, ami puha 5 hós korától. Mi a DM-ben vettük, NUBY márkájú. Most 10 hós a Lányom, még mindig ebből iszik, egyelőre nem tervezzük, hogy kemény csőrűt veszünk neki. Esetleg próbáld ki neki a szilikonos csőrűt, hátha az szimpatikusabb lesz!
2011. szept. 5. 08:20
6/16 anonim válasza:
7 hósan! Bár az én kifiam addig cumisüvegből sem tudott inni ezért is kapott csőrös poharat (NUK), addig meg kénytelen voltam pohárból itatni.
2011. szept. 5. 09:02
7/16 anonim válasza:
6 honapos korátol
2011. szept. 5. 09:58
8/16 anonim válasza:
Minek kell a csőrös pohár??? Teljesen felesleges! Első pillanattól rendes pohárból kell itatni (már egy 4 hóst is lehet, 1-2 nap alatt megtanulja!!!
2011. szept. 5. 12:19
9/16 A kérdező kommentje:
Azért,hogy önállóan is tudjon inni,meg hát nem mindig lehet a pohárral időzni.Játszótéren vagy utcán babakocsiban.
2011. szept. 5. 14:15
10/16 anonim válasza:
12.19
Öcsém minden este mézes tejet kapott lefekvés előtt, esetleg teát, de a mézes tejet szerette, marhára jó lett volna ha szétfröcsköli az ágybáan...erdő mellett laknak anyámék lett volna ott fauna nagyon hamar. Plusz: nem mindegy hány évesen iszik pohárból egyedül? Mind megtanulja, mivel utánozni akarja a nagyokat. Baja meg nem lesz a csőrös pohártól. Szóval itt a kérdés inkább az h MIÉRT NE?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!