Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babam nem emeli a...

10 hetes babam nem emeli a fejecskejet ha hasra teszem? Ez nagy baj? Ja es utal hason lenni

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha utál hason lenni, akkor ne erőltesd. Az én lányom 9,5 hónapos és születése óta utál hason lenni. Így lehet, hogy nem fog mászni, hanem rögtön felállni és járni. Engem kigyötörnek a világból a kedves rokonok és ismerősök, hogy a gyerek hogyhogy nem kúszik... Szóval egyáltalán nem baj. Lehet, hogy Te is megkapod, hogy szegény gyerek diszlexiás lesz, ha nem mászik, és egyéb dolgok, de ez ellen is van "ellenszer".
2009. ápr. 20. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!az Én lányom 8hetes a kórházban azt mondták tornáztatnom kell mert a nyaka kicsit gyengébb mint a többi babáé.Az első pillanattól kezdve szépen emeli és hason is el van.forgatja a fejét ide.oda.szóval nem tudom mi lehet a gond de még májusba is vissza kell mennem vele kontrollra.régen nem is engedték volna ezt a gyakorlatot,szerintem kérdezz meg valaki szakértőt.
2009. ápr. 20. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Az én babám 8 hetes, mihelyst hasra teszem, ordít! Nagy nehezen átfordítja egyik oldalról a másikra a fejét.

Ha vállon van, nagyon szépen tartja, s figyelget. Én nem rakom hasra, nem bírom hallgatni ahogy ordít.

2009. ápr. 20. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 hósak vagyunk, és az én kislányom sem szeretett hason lenni, de már nem gond. Próbáld ki, hátha nálatok is bejön: a délutáni alvását már egy hónapja rajtam, a mellkasomon tölti. Szépen lassan amikor elaludt a vállamon lecsúszok vízszintesbe. Én is pihenek :), és nagyon aranyos amikor felébred és szembenéz velem, persze az első néhány alkalommal nem tetszett neki a dolog. Most már ott tartok, hogy a fürdés előtt amíg előkészülök, illetve a fürdés után amíg elpakolászok hasalva nézeget.
2009. ápr. 20. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

szio, az en babam het hetes, ma viszem eloszor gyogytornaszhoz, majd o megmondja!

de van egy olyan erzesem, hogy szegenykemet tornaztatni kell majd vinni :((

2009. ápr. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!