Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is köhög?

Más babája is köhög?

Figyelt kérdés
Péntek délutántól köhécsel 1 éves kisfiam mára már kicsit be is rekedt délutántól ötször volt pelus csere megy a hasa ,adtam neki kamilla teát attól lehet?vagy ez valami vírus?holnap viszem dokihoz,ti voltatok mit írt fel ?
2011. szept. 4. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

bocsi, de attól még hogy a te babád köhög, miért kéne, hogy másé is köhögjön?

amúgy ne, nem köhögött...

lehet valami vírus, nem hinném, hogy kamillateától megy a hasa...

2011. szept. 4. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,de azért mertem megkérdezni hogy köhög e más babája is mert valami vírusra gondoltam és tudtommal ezen az oldalon bármit meg lehet kérdezni,de úgy látom felesleges mert az ilyen stilusú emberek mint te el veszik az ember kedvét....
2011. szept. 4. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi, nem ez volt a szándékom...
2011. szept. 4. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az én babámat rendesen meghajtja a kamillatea, úgyhogy simán lehet is tőle. mikor pár hós volt, kifejezetten azért kellett adjam neki, mert ritkán volt kaki.

de persze összefügghet a köhögéssel is, nekem a dokinéni mindig kihangsúlyozza amikor beteg a baba, hogy előfordulhat hasmenés is. és ezt olyan betegségre értem, mint mikor köhécselés, orrfolyás esetleg láz a tünet. dokinénink fogzás okozta vírusnak nevezi. 1 éves kora körül háromszor estünk ezen keresztül három hónapon belül. és persze elhúzódott két hétig is az orrporszívózás mire kitisztul. nagyon sok fogacskája bújt akkor ki.

nekünk általában fenistil csepp, calcium, normaflor és orrcsepp a terápia. de holnap vidd el, ha láza nincs nyugodj meg, bizti nincs nagy gond. jobbulást a babádnak.

2011. szept. 4. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ,el vittem köptetőt és teofilines kúpot kap,remélem hamar túl leszünk rajta.
2011. szept. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!