7,5 hós kislányom tegnapra tiszta kiütéses lett, azt
mondták az ügyeleten allergis. Mennyi idő alatt múlik ez
el-mmint a pöttyök?
Figyelt kérdés
Gesztenyétől kijöhettet?Már kapott ,de akkor semmi baja nem lett tőle..Mára az egész teste csupa piros,mikor múlik ez el,mennyire fog még terjedni?
2009. ápr. 20. 18:23
1/6 anonim válasza:
Nem bízok meg az ügyeletben.
Én is vittem 9 hós babámat, mert pöttyös lett, doki azt mondta biztos a túrótól, a saját dokink azt mondta (meg a család, ismerősök), hogy ez csak melegkiütés.
Mutasd meg a saját dokidnak sürgősen! Lehet, hogy nem is allergia.
Egyébként bármit eszik az még harmadszor is tud allergiát kiváltani nem feltétlen első alkalomkor, ezt kórházban hallottam.
2009. ápr. 20. 19:12
2/6 anonim válasza:
nalam is volt, és valószínűnek tartom, hogy a gesztenyétől volt. vagy a másik tippem, hogy konzerv őszibarackot adtam neki, de már nem először. Tartósítószer lehetett benne, és attól jöhetett elő. ez a kettő lehet, a doki szerint. Nekem írt rá kencét, kb másfél hét alatt szépen eltűnt a testéről, kiszáradt a krémtől a bőre, mint az állat. akkor írt neki másik kencét, ami a kiszáradást kezelte. az egy hét alatt elmulasztotta, most már szép a bőre. azóta egyik kaját sem adtam neki, de később meg fogom próbálni újra, mert igazából csak tippelgetünk, hogy mitől lehetett. A dokinéni azt mondta, hogy akár valamelyik tejpép is lehetett... Most csak HA-s dolgokat ehet a picur. amúgy 7 hós múlt!
2009. ápr. 20. 20:50
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. ápr. 20. 20:59
4/6 A kérdező kommentje:
Ja mi is kaptunk ilyen port,ami szárítja abőrét,meg calcimuscot és fenistil cseppet.Nálatok is mindene vörös lett az allergiától?Úgy bepirosodott a kicsi hasa és háta hogy nagyon!
2009. ápr. 20. 21:01
5/6 anonim válasza:
nálunk még az öblítő is felmerült, mint probléma, mert a hasa volt nagyon kiütéses, illetve a térdei körül és a könyökei körül. Ebből gondoltam, hogy nem az lehet-e a gond, hiszen ott éri a legtöbbet a ruha. most már csak sensitive öblítőt használok:-)
szóval igazából nem tudom, hogy mitől lehetett! nagyon remélem, hogy nem tér vissza a gond! Remélem, hogy nálatok sem lesz gond!
2009. ápr. 20. 21:07
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépe,hát nálunk mindene olyan,tetőtöl szó szerint talpig:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!