2 honapos kislányomnak székrekedése van. Kamillateát probáltuk már, nem vált be. A kup se tökéletes. Mi jó még?
Szia!
Mi is jártunk már így. Nekünk 2 dolog vált be, egyik a hőmérőzés, a másik pedig a cukros kamillatea kora reggel. Nem vagyok híve a cukros dolgoknak, de ilyen esetben nagyon hatásos.
A kamillateát éhgyomorra reggel,és nagyon cukrosan,szinte szirup formában kell adni szorulásos babának,hogy hasson.Nem tudom így adtad e.
Vagy kérdezd meg a gyógyszertárban adhatsz e már neki levolac szirupot(ez is cukorszirup).
Tápszertől ennyire szorulásos?Vagy csak szopizik?Mert ha csak szopik,akkor normális az is ha 4-6 napig nincs széklete,jól hasznosítja a tejet.A kúphoz és a lázmérőhöz nem szabad hozzászoktatni.
Mi espumisan L cseppet adunk 2 hetes kortól. Recept nélkül kapható a gyógyszertárban. Azóta tud büfizni és pukizni is.
Édeskömény teát is itathatsz vele, én azt nem próbáltam, mert még csak 6 hetes és az Espumisan bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!