Mit csináljak, hová vigyem 1,5 éves kisfiamat?
Hát túl sok tanácsot nem tudok adni, mert én is biztos kilennék ilyen helyzetben, de én a gyerek érdekében inkább erre a hétre elutaznék a szüleidhez. Macera ide vagy oda, én mennék.
De mi a frászt csinálnak egy lakáson olyan sokáig? Meg ütvefúróval?! Nincs szükségük a falakra, vagy mi?
Kiszedte az elektromos vezetékeket, meg a fürdőt is átrendezi, meg ilyenek. Kivett egy ajtót, ott is megfarigcsálta a betont. Meg gipszkaron lesz felrakva, annak is jó pár lyuk kell majd. Meg felverte, leverte a csempéket. Amikor kedve és ideje van, jön. Nem tudunk vele mit csinálni. De a kisfiam nem volt ilyen félős, utcán nem fél a légkalapácstól sem, de itthon rámtapad, ha hallja.
Hát anyukáméknál elég uncsi is. Nem szeret kimenni a házból a mama, mert meleg van, a kisfiamat is állandóan bent tartaná, kész vagyok tőle. Messze laknak a belvárostól, sétálni sem lehet igazán, csak az üres utcák vannak arrafelé. Persze a kisfiamért még többet is, de elegem van már nagyon. Meg nem utolsó sorban nekem is elég nagy kiadás, egy jegy 500 forint, azért luxus a szomszéd miatt heti 5 ezer forintot elbuszozni. Gondoltam játszóházra is, de az is nagyon drága lenne majd 1 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!