Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól fogy majd kevesebb...

Mikortól fogy majd kevesebb pelenka?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babám napi 7-10 pelus relmegy.
2009. ápr. 20. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
4 hónapos a kisfiam, 4-5 pelenka elég nálunk. Liberot és Huggies-t használok.
2009. ápr. 20. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Megmondom őszintén nálunk eleinte 7 pelus fogyott.

Már 13 hós a kisfiam, de a mai napig kb. ennyi fogy.

Persze én minden kaja előtt tisztát adok rá. 4szer eszik.

De kakilni mindig jóval kaja után szokott. Valamint ha sétálni viszem, akkoris tiszta pelus. Mégiscsak kellemesebb neki is.

2009. ápr. 20. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

4-6 pelenka fogy nálunk, éjszaka nem cserélem, mert alszik a lányom. Ráadásul napjában csak egyszer kakil, és ez így megy már 2 hónapja. Most 5,5 hónapos.

Sokáig Libero-t vettem, most Rossmann-os pelenkát használunk, bírja az éjszakát is!

2009. ápr. 20. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk kb 7 pelus megy el, de van, hogy több is. Pl átpelusozom délben evés előtt kb 12-kor, utána szokott inni elég sokat, viszont fél 2-kor már megyünk sétálni, akár 2 órára is, ezért újból peluscsere :S 9 hós.
2009. ápr. 20. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

18:44-es vagyok.

Elfelejtettem írni, h bár a kórházban azt mondták, h minden evés előtt tegyem tisztába a picit, hamar rá kellett jönnöm, h mindig evés UTÁN produkál. Azóta nem evés előtt cserélem a pelust, és igazság szerint a mai napig nem értem, h mi a logikája az "előtti" pelenkázásnak.

Amíg úgy csináltam, és az elején több kaki is volt, így zajlott a művelet:

P. csere (benne kb 2-3 pisi), új pelenkában evés (kb 10-15 perc), közben kaki, majd p. csere. Azaz kb 15 perc alatt 2 pelenka fogyott.

Tiszta pazarlás! A 2-3 pisit tartalmazó p.-ban simán elfért volna az a kaki is!

Na, mióta erre rájöttem, váltottam a sorrendet!

2009. ápr. 20. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenem, én sem tudtam mi értelme etetés előtt pelusozni, ha úgyis utána rakja tele. Na felvilágosítottak, hogy azért, mert etetés után tele a pocak, ne olyankor kelljen a gyereket forgatni, mert még hányás vagy hasfájás lesz a vége.
2009. ápr. 21. 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:

21:30 ismét.

Most már értem.

Viszont úgy látszik, h nekem szerencsém van, mert még soha nem hányt, talán kétszer bukott életében, és 12 hetesen a hasfájás is elmúlt. :) Valószínűleg ez is babánként eltérő lehet, mint oly' sok minden más.

Köszi az információt!

Mkinek további jó babázást!

2009. ápr. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!