Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megjött a menzim, akkor...

Ha megjött a menzim, akkor hamarosan elapad a tejem?

Figyelt kérdés
8 hónapja szoptatok. Van-e valami összefüggés a kettő között, vagy mire számítsak ezután?
2009. ápr. 20. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem törvényszerű

Olyanról hallottam, hogy a menstruáció alatt megváltozik az íze, és a baba nem fogadja el.

2009. ápr. 20. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

10 hónapja szoptatok, 6 hós volt mikor nekem megjött és szerencsére minden VÁLTOZATLAN !!! :)

Ja és úgy néz ki, hogy 7. hetes kismami vagyok :)

Gyerek szopizik rendesen, semmi változás nincs. !!!

ÜDV: E.

2009. ápr. 20. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem a szülés után megjött a 7 héten.és szoptatok.most vagyunk 2 hósak...
2009. ápr. 20. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 hetesen megjött a menszeszem és nem akarta bekapni a cicim a babó és el is apadt, sajnos...
2009. ápr. 20. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem okozott gondott, hogy megjött (sem mennyiségre sem ízre). Barátnőm észrevette, hogy fintorog kicsit a babája, de azt hogy elapad emiatt - ezt nem hinném.
2009. ápr. 20. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

OFF

A második válaszolónak: Ha várandós vagy, szoptathatsz még? Mert úgy tudom, hogy nem, mert kell a tápanyag, vitamin...stb a kicsinek a hasidban, de javaslom nézz utána!

2009. ápr. 20. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

7hetes szoptatós kismami vagyok.

Köszi az infót, ma megyek a nőgyógyhoz.

este megírom mit mondott ezzel kapcsolatban, egyébként Folsavat és Elevitet szedek !!!

Még egyszer köszi !!! :)

Üdv: E.

2009. ápr. 20. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hónappal szülés után megjött, azóta is van rendszeresen. Kisfiam 7 hónapos és szopizik. Egyéntől függ szerintem!
2009. ápr. 20. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
9 hónapja szoptatok,2 hós volt a baba amikor először megjött,semmi probléma,én nem észleltem változást és a baba sem.
2009. ápr. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!