Otthon hagynád 3 hónapra a másfél éves kisgyermekedet?
Figyelt kérdés
Bölcsibe járna, apukájával maradna, mert külföldön dolgozol 3 hónapig.2011. szept. 3. 15:50
12/20 anonim válasza:
Igen,mert nagyon rosszul állunk anyagilag. Igaz a szívem szakadna meg,de meg kellene tennem.
13/20 anonim válasza:
Nem! Inkább próbálnám másképp megoldani az anyagi helyzetem!
14/20 anonim válasza:
Nem! Elég törés a babának ha bekerül a bölcsibe idegen emberek közé, és ehhez még az is jönne,hogy téged nem lát 3 hónapig, én semmiképp nem vállalnám. Szerintem ez a két dolog nagyon megviselné a gyermeket.Persze a te döntésed!
15/20 anonim válasza:
3 hónapra nem!!! Én 1 hétre megyek külföldre hamarosan, azon is hosszasan agyaltam. Az enyém is 1.5 éves. Pár hete mondtam le egy 2 hetes külföldi munkát, kicsit már bánom, most azt hiszem, az lennen a max. idő, amit nélküle töltenék. Mi is nagyon meg vagyunk szorulva anyagilag... :(
16/20 anonim válasza:
Nem. Én is nehezen viselném, hát még ő. A tegnapi 19.15-ös válaszolóval teljesen egyetértek.
17/20 anonim válasza:
Nem, pedig rosszul állunk anyagilag. De az én helyem most a gyerekem mellett van. Nem tudnának annyit fizetni.
18/20 anonim válasza:
Semmi pénzért sem. Miért nem apu megy külföldre?
19/20 anonim válasza:
Semmiképp sem.A férjem nélkül sem bírnám ennyi ideig,és a gyerekem nélkül sem,és nem hiszem,hogy akármennyi pénzt is megérne ...
20/20 anonim válasza:
sulyosan karosodna a lelki fejlodese, vagy nem. de nem tudhatod elore, ez egy rizikotenyezo. Ha minden kotel szakadna, csak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!