Angliai anyukák! Mi a véleményetek az SMA for hungrier baby tápszerről?
Figyelt kérdés
Használt valaki ilyet a kisbabájánál? És milyen volt?
8 hetes kislány anyukája
2011. szept. 3. 14:55
1/2 anonim válasza:
SMA-t nem hasznaltam, csak cow&gate-t es aptamilt, igy magarol az SMA-rol nem tudok nyilatkozni, de a vedonok nem javasoljak a hungry babay-t.Legalabb is nekem azt mondtak, hogy csak a first infant milket adjam 1 eves koraig.Kerdezd meg a vedonodet azert!!!
SMA?COW&GATE?APTAMIL? minden babanak masik jo!
2/2 anonim válasza:
Szia, nem angliai, hanem Írországban élő anyuka vagyok,de talán így is hozzá tudok szólni. Én nem SMA-t, hanem Aptamilt használok ugyan, de nem hinném, hogy akkora különbség van a tápszerek között. Én az 1-essel kezdtem, ami kevés volt, mert nem igazán lakott jól vele a babám. Akkor kezdtem el a hungrier baby változatot, amitől jól lakott ugyan, de eléggé fájt a hasa. A védőnőm akkor azt javasolta, hogy próbáljam ki a comfort-ot, ami szintén táplálóbb, mint a sima 1-es, de kifejezetten hasfájós babáknak készült.Annyit tett hozzá (igaza is volt), hogy érdemes nem a legkisebb lyukú cumival adni, mert eléggé sűrű. Nekem ez utóbbi a comfort vált be, ha jól tudom, az SMA-nak is van ilyen változata. Viszont egyetértek, kérdezz rá azért a védőnőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!