Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Milupa...

Mi a véleményetek a Milupa Komfort 1. tápszerről?

Figyelt kérdés
Hasfájása és szorulása van a babámnak. Egy hete tápszeres, egyébként 3 hónapos. Milyen tapasztalatotok van ezzel a tápszerrel kapcsolatban?
2011. márc. 5. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, az én lányom kb. 1 hónapos kora óta kapta. Szörnyen keserű, ezért nem is fogadta el magában (előtte milupa milumil optima volt, az édesebb), ezért egy kis optimával kevertük. Úgy minden rendben volt. Egyébként szerintem jó. Segített neki, hogy rendszeresen legyen széklete és ne legyen olyan kemény.
2011. márc. 5. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

első vagyok megint...

Még csak annyit, hogy neki is hasfájása volt. Nálunk bevált a milupa komfort + infakol kombináció, míg egyik napról a másikra egyszer csak 4 hónapos kora körül el nem múlt.

2011. márc. 5. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekünk nem volt, csak egy kis szorulása tőle. Nem hiszem, hogy a tápszerrel lenne gond, sajnos kicsit minden táp fogja a székletet...ha meg egyik napról a másikra hirtelen csak tápot kap, akkor tutira így reagálna szinte minden baba...

Hogyhogy 1 hete tápszeres? Ilyen hirtelen ment el a tejed? na, bocsi, semmi közöm hozzá...

Nekünk is az infacol segített, nagyon tuti szer, de jó drága is...Meg én adtam neki szilvalevet 100ml forralt vízbe tettem 2 teáskanál szilvalevet, az kicsit meghajtotta.

Meg mikor elkezdtük a hozzátáplálást, varázsütésre megszűntek ezek a gondok.

2011. márc. 5. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Most már csak reggel és néha este kap cicit, mivel nincs benne tej. Szóval nekem elég gyorsan elmegy.

Tudom hogy megviselheti, de olyan rossz szenvedni látni.

2011. márc. 5. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok..igen, borzasztó nézni ahogy görcsölnek, megértelek...:-(

Írtam, hogy Én mit adtam, de még kiegészíteném azzal, hogy minden peluscserénél, vagy csak úgy nap közben többször is megtornáztattam, tudod, úgy kőröztem a behajlított térdével, meg felváltva egyik térdét feltoltam, aztán a másikat, és kitaláltam rá egy jó kis rímelős nótát, és imádta, arra pár percre kicsit jobb volt.

ja, meg vhol olvastam, hogy a tápszert ugye nehezebben emésztik meg, és ezért nem szabad össze-vissza adni nekik, hanem két kaja közt el kéne telljen legalább 2,5 óra...

2011. márc. 6. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!