Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól válthatom ki az ebédet?

Mikortól válthatom ki az ebédet?

Figyelt kérdés
Már 6 napja kap krumplit babám és adtam neki hozzá eddig barackot, ma pedig almát. Nagyon ízlik neki de nem mertem sokat adni neki, de ma 100 g megevett belőle és még kért volna de inkább tápszert adtam utána. Mikortól adhatok neki többet úgy hogy már nem kap utána tápszert? Mennyi egy teljes adag (hány g)??
2011. szept. 3. 13:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én babám is 5 hónapos múlt, és mi napi 2x eszünk "kanalast", és 2x vagy 3x tápszert, attól függően, hogy mennyit alszik napközben. Reggeli tápszer, tízórai pl:krumplis alma, vagy alma-barack, vagy barack kekszel(babakeksz, a védőnő tanácsolta, h adjak neki, állítólag ez az új módi...) vagy barack-répa vagy krumpli-répa, és pár napja már fehérrépát is kap, mikor mivel. Én mindig megkóstolom, mielőtt adnék neki, hogy mégis mit fog enni, és szerintem elég jók. Ha nem lenne az, lehet, h meg sem enné. Kisfiamnak sosem mérem, hogy mennyit eszik, csak úgy kb-ra turmixolom össze neki, és tudom, hogy ez most sok lett, és meghagy belőle, vagy elég lesz. barackból pl többet bír enni, mint a krumplis ételekből, mert az utóbbi laktatóbb. És mi is iszunk közben is vizet, meg utána is, mert látom rajta, hogy szomjas. Ő olyankor csak "tátog" nehezebben nyeli, pedig nem csinálom sűrűre a pépeket. Általában nekünk egy aventes-pohár színültig (180 ml) el szokott fogyni. :)
2011. szept. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!